Хоби фер плеј лига

Хоби фер плеј лига претставува натпреварување во мал фудбал на екипи составени од непрофесионални играчи на ниво на цела Македонија.

Фудбалска школа Спорт Арена

Фудбалската школа има посебни програми изработени од германски тренажни експерти.

Фудбалски кампови

Спорт Арена остварува соработка со фудбалски клубови во облик организација и коорганизација на скаутинг тренинзи, фудбалски кампови.

Спортска опрема

Продажба на сите видови на спортска опрема, фудбалски топки и најмодерни реквизити за сите видови на спортови


Погледнете ја нашата галерија


Вести

Учесниците на скаутинг тренинг кампот одиграа и две контролни средби против Академија Пандев

Учесниците на скаутинг тренинг кампот кој се одржа во Негорски Бањи (09-14 Јануари) одиграа и две контролни средби против Академија Пандев за генерација играчи 96/97 и 98/99 година.

Прочитај повеќе

Сто надежи и домашни тренери презадоволни од скаутинг кампот

Вториот скаутинг тренинг камп кој го организираше Спорт Арена во Македонија заврши пред неколку дена, а импресиите на учесниците уште се пренесуваат низ фудбалските кулоари и се разбира низ социјалните мрежи.

Прочитај повеќе

Келн, Миравци и Вардар одбраа таленти во Негорски Бањи

После скопскиот на терените на Работнички во септември, се реализираше и шестдневниот (09-14 Јануари) кој заврши во Негорски Бањи.Организаторот Спорт Арена е задоволен и од посетеноста, но и од квалитетот што го покажаа македонските таленти.

Прочитај повеќе

Ваши коментари

Сведоштва

Коминтенти