Хоби фер плеј лига

Хоби фер плеј лига претставува натпреварување во мал фудбал на екипи составени од непрофесионални играчи на ниво на цела Македонија.

Фудбалска школа Спорт Арена

Фудбалската школа има посебни програми изработени од германски тренажни експерти.

Фудбалски кампови

Спорт Арена остварува соработка со фудбалски клубови во облик организација и коорганизација на скаутинг тренинзи, фудбалски кампови.

Спортска опрема

Продажба на сите видови на спортска опрема, фудбалски топки и најмодерни реквизити за сите видови на спортови


Погледнете ја нашата галерија


Вести

Скаутот на Келн и Васовски во тандем на тренингот на Вардар

Скаутот на ФК Келн, Кристијан Купфер веднаш после кампот во Негорски Бањи беше гостин во Вардар. Германскиот тренер заедно со Александар Васовски го водеше тренингот на кадетите на Вардар.

Прочитај повеќе

Илија Тилев присуствуваше на четиридневен камп на ФК Келн

Малиот Илија Тилев прв доби покана да присуствува на четиридневен камп на лигашот од втората Бундес лига и според импресиите, ги воодушеви тамошните тренери за играчи од неговата возраст.

Прочитај повеќе

Официјално започна со работа фудбалската академија на Спорт Арена!

На теренот од агенција за млади и спорт, во населеното место Трубарево, официјално стартуваше со работа нашата Фудбалска Академија која очекуваме да се развива со обемот на членство, но и да селектира млади таленти кои ќе бидат следени од Бундеслигашот.

Прочитај повеќе

Ваши коментари

Сведоштва

Коминтенти