РЕАЛ МАДРИД ФОНДАЦИЈА ФУДБАЛСКИ КАМПОВИ
Нашите фудбалски кампови во Република Македонија се идеална средина за работа и имаат многу предности. Еуро Спорт Арена секогаш бара вредни соработници кои ја сакаат својата работа. Секоја година се нудат помошни тренери, волонтери и други интересни позиции. 
 ДОСТАПНИ ПОЗИЦИИ 
БИДЕТЕ АСИСТЕНТ ТРЕНЕР

Работата со нас има многу предности. Од ексклузивна опрема од камповите во Македонија, семинари, сертификат, едукација до дневни оброци и освежување. Можност за вработување и одлична можност да се учи од тренерите од Мадрид.Пополни го формуларот 
Аплицирај

 
БИДЕТЕ ВОЛОНТЕР

Работата со нас има многу предности. Од ексклузивна опрема од камповите во Македонија, едукација, сертификат до дневни оброци и освежување. Комуникација со тренерите од Шпанија за време на камповите и одлична можност да се учи од тренерите од  Мадрид.Пополни го формуларот 
Аплицирај

 
КАЖЕТЕ НИ ЗА ВАС

Ние секогаш бараме вредни соработници кои го сакаат фудбалот. Ако сте заинтересирани да бидете дел од Реал Мадрид Фондација во Македонија, Ве молиме слободно контактирајте со нас.

Пополни го формуларот 
Аплицирај


 
БИДЕТЕ НАШ ПАРТНЕР

Доколку сте заинтересирани да бидете наш партнер и да органзирате камп на Реал Мадрид Фондација Клиник, контактирајте не на macedonia@campusexperiencermf.com да закажеме состанок за потенцијална соработка.