Фудбалот и здравјето

Фудбалот развива агилност, брзина и издржливост

Прочитај повеќе

Децата и спортот – што секој родител би требало да знае

Најголемиот ризик по здравјето при бавењето со спорт се повредите

Прочитај повеќе

10 причини зошто детето да тренира од мали нозе

Учеството во спортот им помага на децата да изградат самодоверба

Прочитај повеќе