10 причини зошто детето да тренира од мали нозе

Учеството во спортот им помага на децата да изградат самодоверба

Прочитај повеќе

Децата во спортот – сигурна комбинација за здравје, среќа и за напредок

Спортувањето носи најголеми придобивки кај децата

Прочитај повеќе

Совети да го мотивирате своето дете да го засака спортот

Повеќето родители знаат дека спортот е корисен за малите деца

Прочитај повеќе