Фудбалот и здравјето

Фудбалот развива агилност, брзина и издржливост

Прочитај повеќе

Децата и спортот – што секој родител би требало да знае

Најголемиот ризик по здравјето при бавењето со спорт се повредите

Прочитај повеќе