10 причини зошто детето да тренира од мали нозе

Учеството во спортот им помага на децата да изградат самодоверба

Прочитај повеќе

Совети да го мотивирате своето дете да го засака спортот

Повеќето родители знаат дека спортот е корисен за малите деца

Прочитај повеќе

Спортувањето носи многу придобивки кај децата

Физичко и психолошко здравје, сè до социјалниот аспект од животот

Прочитај повеќе