ФУДБАЛСКИ ИГРАЛИШТА СПОРТ АРЕНА
Спорт Арена располага со две фудбалски игралишта со вештачка треба за мал фудбал.

Игралиштето во нас. Автокоманда е во склоп на Основното училиште "Стив Наумов". Располага со две мали кабини само за пресоблекување и две големи кабини со тушеви.

Цена за изнајмување 1.000 денари со вклучено ДДВ за 1 час.

Игралиштето под Скопско Кале  е веднаш до поранешниот базен Плаја Виста. Располага со соблекувални за своите корисници и кафуле за одмор и следење на спортски натпревари.

Цена за изнајмување 1.500 денари со вклучено ДДВ за 1 час. Во цената се вклучени и 12 пијалоци по избор на корисниците.

Фудбалските игралиште се направени според сите пропозиции на ФИФА стандардите, со димензии 40 x 20 метри.
 
ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ ВО НАС.АВТОКОМАНДА
ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ ПОД СКОПСКО КАЛЕ
РЕЗЕРВАЦИИ

Фудбалско игралиште

Confirmation code

Информации

Следете нè на социјалните мрежи: