Пишете ни порака

Confirmation code

Контакт информации

Адреса: 
Булевар: Александар Македонски – ТЦ Естекад  бр.23  лок.10

Работно време:
Понеделник – Петок: 10-17 часот
Телефон: 
071/219-191
072/ 222-858


Е-пошта: 
contact@sportarena.mk  

Следете нè на