Награди на Хоби Фер Плеј лига

МестоНаграда
1 место
Летен одмор за цела екипа
 овозможено од Игуана травел
 
2 место
Пакет спортска опрема
дрес, шорцеви, комплет тренерки, торбичка за патики и фудбалска топка дербистар
 
3 место
Пакет спортска опрема
дрес, шорцеви, торбичка за патики и фудбалска топка дербистар
 
4 место
Награда за Фер Плеј екипа
дрес, шорцеви, торбичка за патики и фудбалска топка дербистар
 
  •  
Најдобар играч на крај од сезоната
патики за фудбал и торбичка за патики
  •  
Најдобар голман на крај од сезоната
голмански ракавици
  •  
Фер плеј екипа на месецот
пакет производи Кенди - Суправит
ваучер 2000 денари - Ресторан Тга за југ
 
  •  
Најдобар играч на месецот
фудбалски дрес
  •  
Најдобар голман на месецот
голмански ракавици