Сезона 2, 2017/2018 година

1Спорт Арена
2Златна Копачка
3Колид Фудс
4Хербалајф
5Автокоманда Изворска
6Уника Дизајн
7Монико форевер
8Рисал
9Аполо
10Медиа 3
11Гостилница Трокадеро
12Ресторан Тга за југ
13Пица 5
14Премиум Продукција
15Живот е циркуз Илинден
16Такт
17Сент Патрик
18Македонија