Сезона 2 - 2017/2018

Коло 1, 11-12.09.2017

ДАТУМ И ВРЕМЕ НА НАТПРЕВАРРЕЗУЛТАТ
11.09.2017
18.40
Медиа 3 - Рисал 3-1
12.09.2017
18.40
Златна Копачка - Премиум Продукција 4-1
12.09.2017
19.30
Колид фудс - Рест. Тга за југ 1-5
12.09.2017
20.20
Такт - Ландри рум 4-14
12.09.2017
21.10
Македонија - Монико Форевер 6-2
13.09.2017
18.40
Аполо - Уника Дизајн 4-7
13.09.2017
19.30
Спорт Арена - Хербалајф 3-2
13.09.2017
20.20
Сент Патрик - Автокоманда Изворска 4-5
13.09.2017
21.10
Гостилница Трокадеро - Пица 5 0-3