Кенди Супра Вит и Рест. Тга за југ ги наградија дел од екипите

Пријателите на Хоби лигата, Кенди супра Вит и Ресторан Тга за југ вчера вечер 10.11.2017 ги наградија дел од екипите кои учествуваат во Хоби Фер Плеј Лигата. 

Кенди Супра Вит на екипите Такт, Колид Фудс, Пица 5 и Аполо им додели подарок пакет производи од нивните производи (витамини, енергетски напитоци, органска храна, инстант напитоци)

Ресторан Тга за југ едно од најпријатните места за забава, разонода и прослави, на екипите Златна Копачка, Монико Форевер, Спорт Арена  и Ландри Рум им додели подарок вредносен ваучер.

Галерија