„Екипа“ (www.ekipa.mk) ќе биде медиумски партнер и промотер на Хоби Фер Плеј лигата.

Најчитаниот и највлијателен македонски спортски портал, „Екипа“ (www.ekipa.mk) ќе биде медиумски партнер и промотер на Хоби Фер Плеј лигата.

Препознавајќи ја идејата за привлекување што повеќе млади да се занимаваат со спорт, веруваме дека ова партнерство меѓу Хоби Фер Плеј лига и „Екипа“ ќе му донесе и поголема медиумска присутност на рекреативниот фудбал кој е најдобриот екипен спорт во Македонија.

Проектот Хоби Фер Плеј лига кој за првпат стартуваше минатата година на територијата на нашата земја, заеднички ќе се обидеме да стане уште попознато и препознатливо место за собирање на рекреативците кои се занимаваат со мал фудбал.