Поддржувачи и спонзори на првиот интернационален фудбалски камп „CAMPUS EXPERIENCE REAL MADRID FUNDACION


Со голема чест ви преставуваме нашите спонзори и поддржувачи на овогодинешниот интернационален фудбалски камп „CAMPUS EXPERIENCE REAL MADRID FUNDACION чијшто придонес и учество се со единствена цел за подобра промоција на кампот.
Туристичката агенција „Игуана травел“ е формирана во 1991 година.

На почетокот со само двајца вработени, компанијата низ годините се развиваше во вистинска насока, благодарение на довербата и лојалноста на клиентите-пријатели на „Игуана“, па во овој момент, нивното семејство брои седум членoви-колеги.

Нивната цел е да се доближат до луѓето што ги користат нивните услуги, пријателски расположени, но професионално подготвени.

Во состав на компанијата, во април 2012 г. се отвори нов, модерен, современ хостел со високи стандарди и со професионална услуга (www.iguanahostel.com.mk) во центарот на Скопје, во старото добро, автентично Маџир Маало, на самиот кеј на реката Вардар.

„Игуана“ во март 2013 г. отвори свои канцеларии и во Куманово, со надеж и очекувањe дека ќе продолжи и понатаму да го шири пријателството во останатите градови низ Македонија како со нивните пријатели кумановци.

Новите дечки во компанијата го наследуваат знаењето и искуството на творецот на „Игуана“, со свежи и оригинални идеи.Благодарение на сите вас, приказната за „Игуана“ продолжува...

Активности:
  • Летувања
  • Зимувања
  • Аранжмани во републиката и странство
  • Авиобилети
  • Саемски, спортски, забавни манифестации во странство
  • Училишни екскурзии и друго

Игуана травел поседува А Лиценца за вршење на комплетна туристичка дејност издадена од Министерството за Економија на Р.М. Игуана травел е воедно членка, и една од туристичките компании Основачи на Стопанската Комора за Туризам на Македонија (СКТМ).

Повеќе информации се достапни на: http://www.iguana.com.mk
МЕГАСПОРТ e компанија koa е основана во 1974 год. под името ‘Словенијаспорт’. Во тој период е водечка компанија за спортска опрема во Југославија и третиот најголем дистрибутер на брендот “Adidas” во Европа. “Словенијаспорт” е увозник и за брендовите “Elan”, “Rossingol” и уште 24 други светски познати брендови за спортска опрема.

По распадот на Југославија во 1992 год, компанијата беше официјано преименувана во “Мегаспорт” и од тогаш се дистрибутери на следниве брендови: “Reebok”, “Tibhar”, “Spalding”,”Elan”,”Grisport”,”Brugi” ,”Killtec”, “Icepeak”,”Alpina”, “Trespass”, и генерални застапници за “Nike”, “Adidas”, “O Neill”, “Babolat”, и “Wilson”. 

Во моментов имаaт 20 продажни места низ поголемите градови ширум Македонија. “Мегаспорт” е динамична компанија која нуди опрема за сите спортови: фудбал, кошарка, ракомет, одбојка,пливање, планинарска опрема и опрема за фитнес. 

Повеќе информации се достапни на: http://www.megasport.com.mk
Power Sport System е прва приватна станица за технички преглед и регистрација на моторни возила во Република Македонија. Станицата ги исполнува сите национални и меѓународни стандарди за вршење на дејноста: контрола, технички преглед и регистрација на моторни возила.

Покрај овие услуги, станицата нуди и голем број на други услуги, редовни при регистрација на вашето возило, а истовремено вклучувајќи и дополнителни услуги за кои можете повеќе да се информирате преку нивната веб-страница. 

Power Sport System започна со официјално функционирање на 14.06.2007 година со комплетна професионалност и беспрекорност, подготвена да ги задоволи вашите барања и потреби. Станицата е составена од млад тим на професионалци кои со својата целосна компетентност во секој момент се подготвени да одговорат на вашите потреби.Приматот и целта на персоналот е да ги исполни сите ваши желби, нормално во рамките на дејноста во која е вклучена станицата Power Sport System.

Главен стремеж на Power Sport System е да изгради пријателска атмосфера и блиска соработка со секој од нивните клиенти. 

Повеќе информации се достапни на: http://www.pss.com.mk/