Уника Осигурување нов пријател и поддржувач на Хоби Fair Play лига

На стартот на новата сезона на Хоби Фер Плеј Фудбалската лига влегуваме со нов пријател, подржувач на лигата. Осигурителната компанија Уника осигурување ја препозна идеата и нашата замисла за реализација на целиот проект наречен Хоби фудбалска Лига и остваривме заедничка соработка.

Од брендот Уника осигурување сите натпреварувачи во лигата ќе добијат ваучер од 999 денари.