Благодарност до Порше Македонија

Директорот на Real Madrid Campus Experience г-дин Хоакин Сагес Блеса го најави отворањето на нов тренинг камп на Реал Мадрид Фондација во Македонија. Од самото пристигнување во главниот град на Македонија, гостинот од Шпанија три дена беше придружуван со возило од брендот Ауди А5.

Голема благодарност до Порше Македонија.

Audi е официјален партнер на Real Madrid C.F.