Реал Мадрид Фондација со фудбалски камп за прв пат во Македонија

Потврда за одржување на фудбалски камп и соработка на Реал Мадрид Фондација и македонската компанија Спорт Арена  е објавена и на официјалната страна на најдобриот фудбалски клуб во светот!