10% попуст за сите ново регистрирани учесници!

Во пресрет на финалето од ЛШ - 10% попуст за сите ново регистрирани учесници за фудбалскиот камп до почетокот од натпреварот Реал Мадрид - Ливерпул!

Ние сме за да се постигне историски подвиг!

Сакаме да го поддржиме нашиот тим, затоа Ви нудиме попуст од 10% за сите ново регистрирани учесници во фудбалскиот камп на Фондација Реал Мадрид кој ќе се одржи од 11-15.06.2018 година во Скопје.

Не ја пропуштајте оваа можност, бидете дел од фудбалскиот камп со највисока репутација во светот!