Трет ден од кампот на Фондацијата Реал Мадрид

Трет ден од кампот на Фондацијата Реал Мадрид што се одржува во Скопје. Младите фудбалери добиваат непроценливо искуство и ќе искусат неверојатно доживување. „Кралските“ финти не се учат на секое место, а за првпат во регионот токму Македонија и Скопје ја имаат честа да бидат домаќини на Campus Experience.