Фотогалерија - Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Првото издание на Реал Мадрид Fundation Campus Experience кое се реализираше во Скопје од 11-15.06.2018 официјално заврши и истиот беше исполнет со одлична атмосфера.

Галерија