Неуромедика ги финишира прегледите на мадридистите

Болницата НЕУРОМЕДИКА - официјален партнер на  „Еуро Спорт Арена“ која e лиценциран партнер на Real Madrid Fundation Campus Experience ги финишира подготовките и медицинско - специјалистичките прегледи на учесниците кои ќе бидат дел од кампот во Охрид 0д 14-18 Јануари. 

Медицинскиот тим на Неуромедика активно работи на секое дете да му се обезбедат сите потребни прегледи и медицинска грижа од самиот почеток па се до завршување на кампот. 

Неуромедика - Партнер на Вашето здравје