Актуелно

Работнички, Кит-го и Тиквеш во новиот голем проект на „Реал Мадрид Фондација Клиник“

На прес-конференцијата присуствуваа претставници на фудбалските клубови

Прочитај повеќе

Реал Мадрид Фондација со нов голем проект во Македонија

Фудбалските кампови на Реал Мадрид Фондација Клиник нудат уникатна и возбудлива можност

Прочитај повеќе

Заврши вториот камп на Campus Experience Real Мadrid Foundation

После пет дневното кралско доживување на децата од Real Madrid Foundation Campus Experience Macedonia во петокот на 18-ти јануари со стандардниот утрински тренинг на фудбалерите и натпреварот помеѓу сите учесници и тимот на тренерите на кампот беше означен крај на вториот Campus Experience во Македонија.

Прочитај повеќе

Карлос Касилјас Санчез: Вредностите на Реал Мадрид Фондација се животно училиште

Фондацијата на Реал Мадрид е бренд кој егзистира во повеќе од 50 држави во светот

Прочитај повеќе

Со автобусите на Еуро Турист Гостивар децата беа безбедно превезени на кампот на мадридистите

Децата од Македонија кои беа дел од кампот Реал Мадрид Фондација патуваа со реномираната компанија "Еуро Турист Гостивар".

Прочитај повеќе

Тимот на Неуромедика на терен со фудбалерите

Медицинскиот тим на "Неуромедика" составен од д-р Атанас Василев спец.физијатар и Филип Угриновски физиотерапевт беа задолжени за здравственото обезбедување на нашите "мадридисти".

Прочитај повеќе