Информација за сите учесници на Real Madrid Fundacion Campus Experience

Се е подготвено за почеток на вториот камп на Реал Мадрид Фондација кој ќе се одржи од 14 -18 јануари 2019 во хотел Аквалина во Охрид.Во прилог Ви испраќаме список за она што задолжително треба да понесете со Вас на кампот

Прочитај повеќе

Неуромедика ги финишира прегледите на мадридистите

Медицинскиот тим на Неуромедика активно работи на секое дете да му се обезбедат сите потребни прегледи и медицинска грижа

Прочитај повеќе

Избран победничкиот тим на ИутеКредит

Добитничкиот тим од 11 деца

Прочитај повеќе

ИутеКредит Македонија составува тим за учество на Real Madrid Foundation Campus Experience

Со оваа активност ИутеКредит има за цел да допринесе за развој на спортот кај младата генерација

Прочитај повеќе

Со автобусите на Еуро Турист одиме на кампот на мадридистите

Овој препознатлив бренд во транспорт на патници години наназад ја потврдува својата професионалност во работењето.

Прочитај повеќе

Неуромедика ќе се грижи за здравјето на децата на кампот во Охрид

Секое дете на кампот на Real Madrid Campus Experience ќе има максимална здравствена заштита

Прочитај повеќе