Алпско млеко и Скопје Сити Мол те носат на кампот на „кралевите“

На месец дена пред почетокот на вториот камп на мадридистите Алпско млеко и Скопје Сити Мол подаруваат ваучери за учество на три деца кои преку своите вештини со фудбалската топка ќе се "борат" за победа во својата група, победа која ќе ги направи учесници на кампот

Прочитај повеќе

Во јануари Кожувчанка и ТИ на кампот на Real Madrid Fundation Campus Experience

Кожувчанка со својата одговорност кон заедницата со години наназад инспирира воведување и натамошно унапредување на општествената одговорност и кај другите компании во Македонија.

Прочитај повеќе

Неверојатното „кралско“ доживување во Скопје

Македонија и главниот град Скопје имаа ексклузивна можност од 11 до 15 јуни да бидат домаќини на првиот „Campus Experience Real Madrid Fundation“

Прочитај повеќе

Заврши кампот на Реал Мадрид фондација во Скопје

Кралско искуство за најмладите

Прочитај повеќе

Фотогалерија - Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Првото издание на Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Прочитај повеќе

Фотогалерија - Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Првото издание на Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Прочитај повеќе