Хоакин Сагес Блеса: Благодарност до Владата на Република Македонија и агенцијата за млади и спорт

Во мое лично име и во име на македонската компанија Спорт Арена

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Децата од Македонија да ја прифатат формулата за успех на Реал Мадрид фондација

Фондацијата Реал Мадрид е производ на клубот и се грижи да ги промовира социјалните и општествените вредности

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Горди сме што по 50 земји во светот сега сме и во Македонија!

Компанијата „Спорт Арена“ деновиве е домаќин на директорот на Реал Мадрид фондација Campus Experience.

Прочитај повеќе

Благодарност до Порше Македонија

Audi е официјален партнер на Real Madrid C.F.

Прочитај повеќе

Следна прес - конференција „Real Madrid Fundacion Campus Experience“

Среда, 11 април во 13.00 часот, во просториите на Фудбалската Федерација на Македонија

Прочитај повеќе

Прес конференција „Campus Experience Real Madrid Fundacion“

Низ целиот свет се организирани преку 30 кампови насловени како „Campus Experience“

Прочитај повеќе