Ви го најавуваме вториот камп на Real Madrid Foundacion Campus Experience

Со особена чест и задовоство Ви го најавуваме вториот фудбалски камп на најтрофејниот фудбалски колектив на планетата.

Прочитај повеќе

Во јануари Кожувчанка и ТИ на кампот на Real Madrid Fundation Campus Experience

Кожувчанка со својата одговорност кон заедницата со години наназад инспирира воведување и натамошно унапредување на општествената одговорност и кај другите компании во Македонија.

Прочитај повеќе