Со автобусите на Еуро Турист одиме на кампот на мадридистите

Овој препознатлив бренд во транспорт на патници години наназад ја потврдува својата професионалност во работењето.

Прочитај повеќе

Неуромедика ќе се грижи за здравјето на децата на кампот во Охрид

Секое дете на кампот на Real Madrid Campus Experience ќе има максимална здравствена заштита

Прочитај повеќе

Тео, Судејс и Мартин се трите најсреќни и највешти деца

Атмосферата во Сити Мол беше прекрасна

Прочитај повеќе

Општина Охрид го најави вториот Real Madrid Foundation Campus Experience

Градоначалникот Стојаноски продолжува со поддршката на проектите во кој се развиваат младите, спортот и позитивната енергија.

Прочитај повеќе

Алпско млеко и Скопје Сити Мол те носат на кампот на „кралевите“

На месец дена пред почетокот на вториот камп на мадридистите Алпско млеко и Скопје Сити Мол подаруваат ваучери за учество на три деца кои преку своите вештини со фудбалската топка ќе се "борат" за победа во својата група, победа која ќе ги направи учесници на кампот

Прочитај повеќе