Следна прес - конференција „Real Madrid Fundacion Campus Experience“

Среда, 11 април во 13.00 часот, во просториите на Фудбалската Федерација на Македонија

Прочитај повеќе

Прес конференција „Campus Experience Real Madrid Fundacion“

Низ целиот свет се организирани преку 30 кампови насловени како „Campus Experience“

Прочитај повеќе

Кожувчанка генерален спонзор на „Campus Experience Real Madrid Fundacion“

Сите учесници на фудбалскиот камп ќе имаат можност да се хидрираат и да ги надополнат изгубените количества на течности

Прочитај повеќе

Благодарност до Фудбалската Федерација на Македонија

Овој интернационален камп ќе се спроведе на фудбалските терени од тренинг центарот „Петар Милошевски“

Прочитај повеќе

Интернационален фудбалски камп во Македонија!

Под покровителство на „Campus Experience Real Madrid Foundation

Прочитај повеќе