Реал Мадрид Фондација со фудбалски камп за прв пат во Македонија

Потврда за одржување на фудбалски камп и соработка

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Благодарност до Владата на Република Македонија и агенцијата за млади и спорт

Во мое лично име и во име на македонската компанија Спорт Арена

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Децата од Македонија да ја прифатат формулата за успех на Реал Мадрид фондација

Фондацијата Реал Мадрид е производ на клубот и се грижи да ги промовира социјалните и општествените вредности

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Горди сме што по 50 земји во светот сега сме и во Македонија!

Компанијата „Спорт Арена“ деновиве е домаќин на директорот на Реал Мадрид фондација Campus Experience.

Прочитај повеќе

Благодарност до Порше Македонија

Audi е официјален партнер на Real Madrid C.F.

Прочитај повеќе