10% попуст за сите ново регистрирани учесници!

Во пресрет на финалето од ЛШ

Прочитај повеќе

Доделена наградата бесплатно учество за фудбалскиот камп

Добитник на наградата е Теодор Ѓоргиев од Пехчево

Прочитај повеќе

Пријавување за учество на фудбалскиот камп до 7 Јуни

Пријавувањето се врши исклучиво на веб страната на Campus Experience.

Прочитај повеќе