Неверојатното „кралско“ доживување во Скопје

Македонија и главниот град Скопје имаа ексклузивна можност од 11 до 15 јуни да бидат домаќини на првиот „Campus Experience Real Madrid Fundation“

Прочитај повеќе

Заврши кампот на Реал Мадрид фондација во Скопје

Кралско искуство за најмладите

Прочитај повеќе

Фотогалерија - Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Првото издание на Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Прочитај повеќе

Фотогалерија - Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Првото издание на Реал Мадрид Fundation Campus Experience

Прочитај повеќе

Трет ден од кампот на Фондацијата Реал Мадрид

Младите фудбалери добиваат непроценливо искуство и ќе искусат неверојатно доживување

Прочитај повеќе

Стартуваше првиот фудбалски камп на Реал Мадрид Fundación Campus Experience

За првпат македонската метропола ја има честа да биде домаќин на фудбалскиот камп на Фондација на Реал Мадрид.

Прочитај повеќе