Исклучително успешен втор скаутинг камп кој го организираше Спорт Арена

Исклучително успешениот втор скаутинг тренинг камп кој го организираше Спорт Арена во Македонија заврши, а импресиите на учесниците сеуште се пренесуваат низ фудбалските кулоари и низ социјалните мрежи.

Прочитај повеќе

Заврши третиот скаутинг камп во организација на Спорт Арена

Во спортскиот центар „Истатов” во организација на Спорт Арена успешно беше реализиран и третиот од неколкуте во план скаутинг тренинзи и кампови на ФК Келн во Македонија.

Прочитај повеќе

Заврши првиот скаутинг камп кој го организираше Спорт Арена

На терените на скопски Работнички во организација на Спорт Арена успешно беше реализиран првиот од неколкуте во план скаутинг тренинзи и кампови на ФК Келн во Македонија.

Прочитај повеќе