Изненадување на стартот, пораз на лидерот Т’га за Југ, и пробив кон врвот на Уника Дизајн

Почнаа возбудувањата во вториот дел од сезоната во Хоби – лигата во мал фудбал.

Прочитај повеќе

Одржан состанок по повод старт на пролетниот дел

Заврши зимската пауза за екипите

Прочитај повеќе

Уника Осигурување нов пријател и поддржувач на Хоби Fair Play лига

Од брендот Уника осигурување сите натпреварувачи во лигата ќе добијат ваучер од 999 денари

Прочитај повеќе

„Екипа“ (www.ekipa.mk) ќе биде медиумски партнер и промотер на Хоби Фер Плеј лигата.

Препознавајќи ја идејата за привлекување што повеќе млади да се занимаваат со спорт

Прочитај повеќе

Ресторан Тга за југ есенски шампион во ХФПЛ

Вчера вечер се одиграа натпреварите од последното коло во Хоби Фер Плеј лигата

Прочитај повеќе

Кенди Супра Вит и Рест. Тга за југ ги наградија дел од екипите

Пријателите на Хоби лигата

Прочитај повеќе