10% попуст за сите ново регистрирани учесници!

Во пресрет на финалето од ЛШ

Прочитај повеќе

Доделена наградата бесплатно учество за фудбалскиот камп

Добитник на наградата е Теодор Ѓоргиев од Пехчево

Прочитај повеќе

Пријавување за учество на фудбалскиот камп

Пријавувањето се врши исклучиво на веб страната на Campus Experience.

Прочитај повеќе

Реал Мадрид Фондација со фудбалски камп за прв пат во Македонија

Потврда за одржување на фудбалски камп и соработка

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Благодарност до Владата на Република Македонија и агенцијата за млади и спорт

Во мое лично име и во име на македонската компанија Спорт Арена

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Децата од Македонија да ја прифатат формулата за успех на Реал Мадрид фондација

Фондацијата Реал Мадрид е производ на клубот и се грижи да ги промовира социјалните и општествените вредности

Прочитај повеќе