Тео, Судејс и Мартин се трите најсреќни и највешти деца

Атмосферата во Сити Мол беше прекрасна

Прочитај повеќе

Општина Охрид го најави вториот Real Madrid Foundation Campus Experience

Градоначалникот Стојаноски продолжува со поддршката на проектите во кој се развиваат младите, спортот и позитивната енергија.

Прочитај повеќе

Алпско млеко и Скопје Сити Мол те носат на кампот на „кралевите“

На месец дена пред почетокот на вториот камп на мадридистите Алпско млеко и Скопје Сити Мол подаруваат ваучери за учество на три деца кои преку своите вештини со фудбалската топка ќе се "борат" за победа во својата група, победа која ќе ги направи учесници на кампот

Прочитај повеќе

Ви го најавуваме вториот камп на Real Madrid Foundacion Campus Experience

Со особена чест и задовоство Ви го најавуваме вториот фудбалски камп на најтрофејниот фудбалски колектив на планетата.

Прочитај повеќе

Во јануари Кожувчанка и ТИ на кампот на Real Madrid Fundation Campus Experience

Кожувчанка со својата одговорност кон заедницата со години наназад инспирира воведување и натамошно унапредување на општествената одговорност и кај другите компании во Македонија.

Прочитај повеќе

Неверојатното „кралско“ доживување во Скопје

Македонија и главниот град Скопје имаа ексклузивна можност од 11 до 15 јуни да бидат домаќини на првиот „Campus Experience Real Madrid Fundation“

Прочитај повеќе