Трет ден од кампот на Фондацијата Реал Мадрид

Младите фудбалери добиваат непроценливо искуство и ќе искусат неверојатно доживување

Прочитај повеќе

Стартуваше првиот фудбалски камп на Реал Мадрид Fundación Campus Experience

За првпат македонската метропола ја има честа да биде домаќин на фудбалскиот камп на Фондација на Реал Мадрид.

Прочитај повеќе

10% попуст за сите ново регистрирани учесници!

Во пресрет на финалето од ЛШ

Прочитај повеќе

Доделена наградата бесплатно учество за фудбалскиот камп

Добитник на наградата е Теодор Ѓоргиев од Пехчево

Прочитај повеќе

Пријавување за учество на фудбалскиот камп до 7 Јуни

Пријавувањето се врши исклучиво на веб страната на Campus Experience.

Прочитај повеќе

Реал Мадрид Фондација со фудбалски камп за прв пат во Македонија

Потврда за одржување на фудбалски камп и соработка

Прочитај повеќе