Работнички, Кит-го и Тиквеш во новиот голем проект на „Реал Мадрид Фондација Клиник“

На прес-конференцијата присуствуваа претставници на фудбалските клубови

Прочитај повеќе

Реал Мадрид Фондација со нов голем проект во Македонија

Фудбалските кампови на Реал Мадрид Фондација Клиник нудат уникатна и возбудлива можност

Прочитај повеќе