Неуромедика ги финишира прегледите на мадридистите

Медицинскиот тим на Неуромедика активно работи на секое дете да му се обезбедат сите потребни прегледи и медицинска грижа

Прочитај повеќе

Реал Мадрид Фондација со фудбалски камп за прв пат во Македонија

Потврда за одржување на фудбалски камп и соработка

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Децата од Македонија да ја прифатат формулата за успех на Реал Мадрид фондација

Фондацијата Реал Мадрид е производ на клубот и се грижи да ги промовира социјалните и општествените вредности

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Горди сме што по 50 земји во светот сега сме и во Македонија!

Компанијата „Спорт Арена“ деновиве е домаќин на директорот на Реал Мадрид фондација Campus Experience.

Прочитај повеќе

Прес конференција „Campus Experience Real Madrid Fundacion“

Низ целиот свет се организирани преку 30 кампови насловени како „Campus Experience“

Прочитај повеќе

Кожувчанка генерален спонзор на „Campus Experience Real Madrid Fundacion“

Сите учесници на фудбалскиот камп ќе имаат можност да се хидрираат и да ги надополнат изгубените количества на течности

Прочитај повеќе