Информација за сите учесници на Real Madrid Fundacion Campus Experience

Се е подготвено за почеток на вториот камп на Реал Мадрид Фондација кој ќе се одржи од 14 -18 јануари 2019 во хотел Аквалина во Охрид.Во прилог Ви испраќаме список за она што задолжително треба да понесете со Вас на кампот

Прочитај повеќе

Неуромедика ги финишира прегледите на мадридистите

Медицинскиот тим на Неуромедика активно работи на секое дете да му се обезбедат сите потребни прегледи и медицинска грижа

Прочитај повеќе

Избран победничкиот тим на ИутеКредит

Добитничкиот тим од 11 деца

Прочитај повеќе

ИутеКредит Македонија составува тим за учество на Real Madrid Foundation Campus Experience

Со оваа активност ИутеКредит има за цел да допринесе за развој на спортот кај младата генерација

Прочитај повеќе

Тео, Судејс и Мартин се трите најсреќни и највешти деца

Атмосферата во Сити Мол беше прекрасна

Прочитај повеќе

Стартуваше првиот фудбалски камп на Реал Мадрид Fundación Campus Experience

За првпат македонската метропола ја има честа да биде домаќин на фудбалскиот камп на Фондација на Реал Мадрид.

Прочитај повеќе