Неверојатното „кралско“ доживување во Скопје

Македонија и главниот град Скопје имаа ексклузивна можност од 11 до 15 јуни да бидат домаќини на првиот „Campus Experience Real Madrid Fundation“

Прочитај повеќе

Заврши кампот на Реал Мадрид фондација во Скопје

Кралско искуство за најмладите

Прочитај повеќе

Трет ден од кампот на Фондацијата Реал Мадрид

Младите фудбалери добиваат непроценливо искуство и ќе искусат неверојатно доживување

Прочитај повеќе

Реал Мадрид Фондација со фудбалски камп за прв пат во Македонија

Потврда за одржување на фудбалски камп и соработка

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Благодарност до Владата на Република Македонија и агенцијата за млади и спорт

Во мое лично име и во име на македонската компанија Спорт Арена

Прочитај повеќе

Хоакин Сагес Блеса: Децата од Македонија да ја прифатат формулата за успех на Реал Мадрид фондација

Фондацијата Реал Мадрид е производ на клубот и се грижи да ги промовира социјалните и општествените вредности

Прочитај повеќе