Неуромедика ќе се грижи за здравјето на децата на кампот во Охрид

Секое дете на кампот на Real Madrid Campus Experience ќе има максимална здравствена заштита

Прочитај повеќе

Ви го најавуваме вториот камп на Real Madrid Foundacion Campus Experience

Со особена чест и задовоство Ви го најавуваме вториот фудбалски камп на најтрофејниот фудбалски колектив на планетата.

Прочитај повеќе

Во јануари Кожувчанка и ТИ на кампот на Real Madrid Fundation Campus Experience

Кожувчанка со својата одговорност кон заедницата со години наназад инспирира воведување и натамошно унапредување на општествената одговорност и кај другите компании во Македонија.

Прочитај повеќе