Неуромедика ќе се грижи за здравјето на децата на кампот во Охрид

Секое дете на кампот на Real Madrid Campus Experience ќе има максимална здравствена заштита

Прочитај повеќе

Алпско млеко и Скопје Сити Мол те носат на кампот на „кралевите“

На месец дена пред почетокот на вториот камп на мадридистите Алпско млеко и Скопје Сити Мол подаруваат ваучери за учество на три деца кои преку своите вештини со фудбалската топка ќе се "борат" за победа во својата група, победа која ќе ги направи учесници на кампот

Прочитај повеќе

Ви го најавуваме вториот камп на Real Madrid Foundacion Campus Experience

Со особена чест и задовоство Ви го најавуваме вториот фудбалски камп на најтрофејниот фудбалски колектив на планетата.

Прочитај повеќе