Тимот на Неуромедика на терен со фудбалерите

Медицинскиот тим на "Неуромедика" составен од д-р Атанас Василев спец.физијатар и Филип Угриновски физиотерапевт беа задолжени за здравственото обезбедување на нашите "мадридисти".

Прочитај повеќе