Со автобусите на Еуро Турист Гостивар децата беа безбедно превезени на кампот на мадридистите

Децата од Македонија кои беа дел од кампот Реал Мадрид Фондација патуваа со реномираната компанија "Еуро Турист Гостивар".

Прочитај повеќе