Заврши вториот камп на Campus Experience Real Мadrid Foundation

После пет дневното кралско доживување на децата од Real Madrid Foundation Campus Experience Macedonia во петокот на 18-ти јануари со стандардниот утрински тренинг на фудбалерите и натпреварот помеѓу сите учесници и тимот на тренерите на кампот беше означен крај на вториот Campus Experience во Македонија.

Прочитај повеќе