За Спорт Арена

 ДТУ Спорт Арена ДООЕЛ од Скопје е компанија формирана 2012 година фокусирана на дејности поврзани со спортот.

Соработката со германските спортски брендови Derbystar и Sport-Thieme е во правец на доближување на асортиманот од овие компании со македонскиот пазар.

Спорт Арена остварува и соработка со фудбалски клубови во облик на организација и коорганизација на скаутинг тренинзи, фудбалски кампови и менаџмент.

Спорт Арена е организатор на Хоби Фер Плеј лига, лига во мал фудбал која за прв пат во Македонија се оддржува во формат на натпреварување на аматерски екипи кои рекреативно се занимаваат со фудбал.

ДТУ “СПОРТ АРЕНА” ДООЕЛ – Скопје

Адреса:  Александар Македонски – ТЦ Естекад бр.23 лок.10

Телефон за контакт:  078/ 462-622 ; 071/ 219-191

Е-Маил:  contact@sportarena.mk 

Работно време:
Понеделник – Петок: 10-17 часот